Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij Vino di Marie, dé slijterij in het pittoreske Willemstad waar passie voor wijn centraal staat. Mijn naam is Marieke de Jong, en samen met mijn man Adris Goossens hebben we deze winkel opgericht. Onze droom om een eigen winkel te starten is werkelijkheid geworden en we zijn trots dat we onze klanten kunnen verwennen met een breed assortiment aan verschillende wijnen, speciaal bieren en sterke dranken.

Passie voor wijn

Al van jongs af aan ben ik (Marieke) gefascineerd door wijn mede door mijn vader. Ik heb verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis over wijn te vergroten en mijn expertise nog verder uit te breiden. Maar daar stopt het niet; in 2024 start ik zelfs met een Vinologenopleiding om nog meer diepgaande kennis op te doen en onze klanten nóg beter te kunnen adviseren.

Lokale trots: Willemstadse bieren en likeuren

Naast ons uitgebreide assortiment bieden we ook twee eigen, unieke bieren aan: een heerlijke tripel en een verfrissend witbier. Deze laten we speciaal brouwen door Brouwerij de Toekomst, waardoor ze perfect aansluiten bij de smaakvoorkeuren van onze klanten. Daarnaast hebben we ook diverse ‘Willemstadse’ likeuren die zorgen voor een ware smaaksensatie en zijn te proeven in de winkel.

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Bij Vino di Marie willen we meer zijn dan alleen een slijterij. Wij streven naar een optimale klantbeleving en bieden daarom uitstekende service aan al onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een passende wijn bij een speciale gelegenheid, advies wilt over wijn-spijscombinaties of een origineel cadeau zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Vino di Marie doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met een glimlach de winkel verlaat.

Niet in staat om naar de winkel te komen? Je kan het telefonisch bestellen door te bellen of een berichtje te sturen. Wij bezorgen binnen Willemstad gratis vanaf € 25,-. Ook kunnen wij (gekoelde) dranken leveren als je bv. een feestje hebt.

Waar wacht je nog op? Kom langs bij Vino di Marie en laat je verrassen!

Proost!